La reserva de plaça és un avançament del preu de la matrícula que representa la teva acceptació de la plaça que t’ha estat assignada. La reserva de plaça està inclosa en els costos de la matrícula, pots escollir que el pagament sigui de 500, 1000 o 1500€, i en tots els casos aquests import serà descomptat posteriorment del preu de la teva matrícula. 

Un cop hagis rebut la notificació d’admissió al màster podràs formalitzar la reserva de plaça accedint a la Secretaria Vhirtual. Els passos que has de seguir son:

  1. Identifica't amb el teu usuari i contrasenya
  2. Selecciona al menú desplegable la opció "Reserva de plaça"
  3. Selecciona els mòduls on vols reservar plaça
  4. Omple les dades bancàries per efectuar el pagament
El pagament de la reserva s’ha de fer amb targeta bancària i en les dates indicades en la notificació d’admissió. Tingues en compte que, en cas de no realitzar la reserva de plaça en el termini indicat, perdràs tots els drets sobre la teva plaça, que quedarà a disposició del VHIR i podrà ser adjudicada a un altre aspirant. En cas que estiguis a l’últim curs de grau, i no superis els estudis abans d’iniciar el màster, l'import abonat en concepte de reserva de plaça et serà reemborsat.